Viskas apie #Switch

Tiesioginė #SWITCH transliacija

Tiesioginė #SWITCH transliacija

Šiandien, rugsėjo 19 d., 9 val. (UTC+3) „Žalgirio“ arenoje prasideda didžiausias Baltijos šalyse moderniųjų technologijų bei verslumo renginys #SWITCH!


Kviečiame lietuvius užsienyje stebėti tiesioginę renginio transliaciją. #SWITCH! visų programų transliacija – www.lrt.lt/Switch, tiesioginė #SWITCH! profesionalų programos transliacija  https://www.delfi.lt/video/transliacijos/ , tiesioginė „Kaunas entrepreneurship cafe“ transliacija – http://kaunas.kasvyksta.lt/.


Nuo sėkmės istorijų versle, pažinties su virtualiosiomis valiutomis, naujausiomis medicinos technologijomis bei technologijų gigantėmis „Facebook“ ar „Google“ iki dalyvavimo robotų kovose ar dronų lenktynėse. Rugsėjo 19 d. jau trečius metus iš eilės vykstančiame didžiausiame Baltijos šalyse nemokamas moderniųjų technologijų bei verslumo renginyje #SWITCH! susitiks visi, neabejingi pažangai – pradedant talentingu jaunimu, baigiant vizionieriais ir visuomenės lyderiais.


Šiųmetis renginys #SWITCH! ypač didelį dėmesį skirs aktualiausioms skaitmeninės rinkos temoms – medicininių technologijų galimybėms, virtualiosioms valiutoms ir kitoms „blockchain“ aktualijoms, finansinių technologijų rinkoms, kibernetiniam saugumui, privatumui elektroninėje erdvėje bei elektroninei prekybai, autorinių teisių, kurias, be kitų pranešėjų, nagrinės interneto milžinių „Google“, „Facebook“, „Nasdaq“, „Oath“, „Mastercard“, „Dash“, „NEM“, kitų technologijų kompanijų bei Europos Komisijos, įskaitant Komisarą sveikatai V.Andriukaitį, ir Lietuvos profesionalai.


Profesionalų programoje – gausybė naujausių skaitmeninės rinkos iššūkių: kaip išnaudoti technologijų pažangą, robotikos plėtrą, interneto skvarbą sveikatos srityje? Kokias galimybes #fintech sektoriui atneša greitai besivystančios technologijos, pvz., dirbtinis intelektas? Ką reikia daryti viešajam sektoriui, ypač savivaldybėms, kad pritrauktų technologijų kompanijų investicijas į antrą, trečią ar mažesnį miestą? Iš kur gauti lėšų būtiniems infrastruktūriniams pokyčiams? Kaip skatinti inovacijas, bet kartu ir užtikrinti autorinių teisių apsaugą? Tiesioginė transliacija – https://goo.gl/zyeyqU.


#SWITCH! Jaunimas dalyje „Tesla“ susidomėjimą sukėlusio „Minecraft Gigafactory“ projekto organizatoriai bandys atsakyti į klausimą, kaip į Lietuvą prisikviesti Eloną Muską ir kada ateis metas, kai savo šalyje važinėsime tik elektromobiliais? Jaunimui apie technologijų daromą įtaka pasaulio bankams pasakos „Swedbank“ ekonomistas Nerijus Mačiulis. Ir dar dešimtys pranešėjų, kaip pradėti verslą internete, kaip savarankiškai išmokti programuoti, ir kiti įkvepiantys patarimai, kaip hobį paversti verslu. Tiesioginė transliacija transliacija – www.lrt.lt/Switch.


Ekspertai iš Suomijos ir Lietuvos tarsis, kaip pritaikyti švietimo sistemą Z kartos vaikams. #SWITCH! Education programoje visi susibūrę vienam tikslui – įgalinti mokytojus taikyti išmaniąsias technologijas savo pamokose, mokyklose ir bendruomenėse. Kokių priemonių imtis, kad jaunimas rastų išmaniojo pasaulio pranašumus ir tikslingai išnaudotų savo potencialą jame, tarsis #SWITCH! švietimo dalyje. Tiesioginė transliacija transliacija – www.lrt.lt/Switch.


Startuolius technologijų erdvėje į bene didžiausią stendą kvies „ChangeMakersOn“ ir „Kaunas IN“ kartu su „KasVykstaKaune“. Į „Kaunas Entrepreneurship Cafe“ erdvę kviečiami visi norintys pradėti startuolį ar stiprinti savo verslą, gaus naudingų žinių, pagalbos, paramos ir palaikymo, bus galimybė susipažinti su daugybe Kaune sukurtų technologinių inovacijų, o kai kurias ir patiems išbandyti, kaip kad vienintelius Lietuvoje Microsoft „HOLOLENS“ akinius. Tiesioginė transliacija – http://kaunas.kasvyksta.lt/.


Visa programa www.switchit.lt/programa/. Naujienų srautas www.facebook.com/SwitchLietuva

Kontaktai

Turite klausimų,
pasiūlymų,
norite tapti
renginio
partneriais?

Pildykite formą, siųskite mums ir susisieksime su Jumis artimiausiu metu.