Pranešėjai

Albert Isola

Albert Isola

Albert Isola yra Gibraltaro komercijos ministras, kurio pagrindinė pareiga yra iškelti Gibraltarą, kaip pripažintą, vyraujantį, gerai reguliuojamą finansinių paslaugų centrą ir svarbų internetinių žaidimų sektorių.


Patyręs pranešėjas Albertas pristatė svarbiausius pranešimus didžiausiuose finansinių paslaugų seminaruose ir konferencijose įvairiose šalyse. Jis taip pat yra atsakingas už finansinių paslaugų politiką, produktų kūrimą ir atsaką į tarptautines iniciatyvas, tokias kaip tarptautinis mokesčių laikymasis. Finansų centro direktorius ir komanda palaiko glaudžius ryšius su Finansinių paslaugų reguliavimo tarnyba ir Finansinių paslaugų komisija. Ypač pažymėtinas jo vadovaujantis vaidmuo steigiant Gibraltaro tarptautinį banką, kuris tapo pirma Gibraltaro vietine visateise kredito įstaiga, skirta mažmeninei bankininkystei. Tai taip pat jo vizija, kuri buvo atsakinga už 2014 m. DLT (paskirstytųjų duomenų technologija) darbo grupės sukūrimą, vadovaujančios pirmosioms reglamentavimo sistemos įmonėms, kurios naudojo blockchain, norėdamos kaupti ar perduoti kitiems asmenims priklausančią dalį 2018 m. sausio mėn.


Albertas taip pat turi ministerinę atsakomybę už internetinių žaidimų sektorių, kuris turi tarptautinę reputaciją kaip pirmaujanti pasaulyje internetinių žaidimų jurisdikcija. Glaudžiai bendradarbiaudamas su reguliuotoju ir pramonės atstovais, Albertas šiuo metu rengia internetinių žaidimų apžvalgą, kuria patobulins teisėkūros ir reguliavimo sistemas, kad jos išlaikytų savo novatoriškus privalumus.


Albertas buvo paskirtas komercijos ministru po to, kai 2016 m. spalio mėn. įvyko vyriausybės pertvarkymas, o nuo tada, kai Gibraltaro valdančiųjų partijų GSLP/Liberalų sąjunga laimėjo rinkimus 2013 m. liepos 4 d., buvo GSLP/Liberalų administracijos narys. Albertas buvo GSLP opozicijos narys tuometiniuose „Asamblėjos namuose“ (pagal naują konstituciją „Parlamentas“) 1996-2000 metais. Prieš grįždamas į parlamentą, Albertas buvo pagrindinės Gibraltaro tarptautinės advokatų kontoros partneris nuo 1985 iki 2013 m.


Per savo ilgą teisinę karjerą Albertas įgijo didelę patirtį visais turto įsigijimo, plėtros ir finansavimo aspektais, taip pat finansinėmis paslaugomis. Jis taip pat reguliariai dirbo Finansų paslaugų komisijos patarėju.


Albertas įgijo išsilavinimą Stonyhurst koledže, Lancashire (1973-1980) ir studijavo teisę Kingstono universitete (1980-1983).

#Profesionalai

Diskusija: Ar visi ICO geba vykdyti savo verslo planą?

11:00-12:00
#Switch! Profesionalai (Salė 4.2)

Kontaktai

Turite klausimų,
pasiūlymų,
norite tapti
renginio
partneriais?

Pildykite formą, siųskite mums ir susisieksime su Jumis artimiausiu metu.